Nieuw: kaarten op maat bij Pied-a-Terre‏

29 november 2015

Ken je dat? Het gebied waar je gaat wandelen past net niet helemaal op één wandelkaart. Sinds kort heeft reisboekhandel Pied-a-Terre met de service ‘kaarten op maat’ hier de oplossing voor.

Met deze service kun je precies de wandelkaart laten afdrukken die jij nodig hebt. Je hoeft vanaf nu niet meer extra kaarten aan te schaffen of mee te dragen dan nodig is voor je tocht. Als je naar weinig populaire gebieden gaat (waar niet altijd wandelkaarten van zijn) kun je eindelijk een fatsoenlijke wandelkaart op schaal 1:25.000 of 1:50.000 meenemen.

Je kunt zelf de schaal en het gebied in een grit aangeven en het is zelfs mogelijk de kaart 180 graden draaien zodat je Kaart op maatde print zo goed mogelijk benut. De kaart wordt in de winkel op een grote printer afgedrukt en volgens mij kan dat zelfs dubbelzijdig. Vooralsnog is dit alleen mogelijk voor Nederland, Denemarken en Noorwegen. Hopelijk volgen er snel meer landen!

De winkel zit op de Overtoom in Amsterdam en heeft naast een uitgebreide voorraad (wandel)kaarten een groot assortiment reisboeken, -gidsen en cadeautjes. Hier is de link naar de website, maar het natuurlijk leuker om op een regenachtige dag naar de winkel toe te gaan en er een middag rond te snuffelen en reisplannen te maken!

De prijs per print is € 15,- en dat is niet duur voor een een wandelkaart én de service van een medewerker die goed meedenkt.

Gerelateerde berichten

 • erna van garderen 1 december 2015 at 18:00

  Zeker niet duur. Wel handig. Probeer het te onthouden
  knuf

 • erna van garderen 1 december 2015 at 18:01

  Zeker niet duur. Wel handig. Probeer het te onthouden
  knuf

  je hebt trouwens een nieuw “logo”
  Leuk

  • Claire 1 december 2015 at 18:39

   Merci 🙂