Over Reiske

Hoi, ik ben Claire,

ReiskeIk wandel en kampeer graag, bij voorkeur ver weg van de bewoonde wereld.

Sinds 2010 ben ik vrijwillig reisbegeleider bij Spring Reizen. Voor, met en door Spring heb ik veel mooie avonturen beleefd; zowel in de zomer als in de winter, maar altijd samen met anderen.

Pacific Crest Trail

Sinds 2015 mag ik mijzelf thru-hiker noemen, want ik heb de Pacific Crest Trail in Amerika gelopen. Dit is ook wanneer ik met bloggen ben begonnen: overdag tijdens hiken nadenken over onderwerpen, foto’s maken en ’s avonds op het kleine scherm van mijn mobiele telefoon heb ik de blogs geschreven.

Ik heb veel plezier van het schrijven én de reacties op mij berichten gehad. Omdat ik nog lang niet klaar ben met reizen, wandelen, kamperen en andere dingen die met buitensport te maken hebben én omdat er maar weinig Nederlandstalige blogs over deze onderwerpen zijn heb ik besloten te blijven schrijven; Reiske blijft!

Via Dinarica

In de zomer van 2016 heb ik de Via Dinarica gelopen, dit is een nieuw lange-afstand-wandelpad op de Balkan. Ik kan met trots zeggen dat ik de eerste vrouw ben die deze trail van Slovenia tot Ohrid in Macedonië heeft gelopen!

Waarom? Gewoon, omdat het leuk is om avonturen te beleven!

Reiske

Foto: Dragan