Samenwerken

Over Reiske

Hoi, ik ben Claire en wandelen, kamperen en buitensport zijn dé onderwerpen waar ik enthousiast over ben en verhalen over deel op Reiske.

Reiske avontuurlijk bloggerHet liefst ben ik buiten te vinden, zowel in de zomer als in de winter. Alleen, met een groep vrienden of als vrijwillig reisbegeleider. Een wandeling in de Hollandse duinen, een langlauftocht in Scandinavië, een 4000 kilometer lange Pacific Crest Trail in Amerika, een solo-hike over de 1500 kilometer lange en nieuwe Via Dinarica op de Balkan of 800 kilometer dwars door de Pyreneeën… eigenlijk maakt het niet zoveel uit waar ik ben en wat ik doe; het levert mooie, eerlijke en inspirerende verhalen op. Lees in het blog Reiske@work meer over hoe ik een tocht plan en loop.

In de zomer van 2016 heb ik de Via Dinarica gelopen, dit is een nieuw lange-afstand-wandelpad op de Balkan.

Ik mag met trots zeggen dat ik de eerste vrouw ben die deze trail van Slovenia tot Ohrid in Macedonië heeft gelopen!

Daarnaast schrijf over alles wat met buitensport te maken heeft, denk aan kleding, uitrusting, bestemmingen en meer. Zowel beginners als gevorderden weten Reiske.nl te vinden, dat zijn zo’n 1700 unieke bezoekers.

Contact

Heb je interesse in een samenwerking of een andere vraag op zakelijk gebied? Neem contact met mij op via claire@reiske.nl of 06-26690220.

Reiske kiest bij voorkeur voor zo duurzaam mogelijk

Via Dinarica SNP

Bergen Magazine

Ballkanvibe

Šar Planina wandelreisNivon wandelenGoed begin

Nivon Toorts
Op Pad Magazine
Mooie berichten