Oregon, Pacific Crest Trail

Crater Lake or no Crater Lake

6 augustus 2015
Zonsondergang Crater Lake

Crater Lake is een bijzonder fenomeen; een onmeetbaar diep meer in de restanten van een vulkaan. Officieel loopt de PCT niet over de rim, maar omdat het meer met geweldige uitzichten zo dichtbij is en omdat de side trail acht mile van de route afsnijdt, is Crater Lake missen geen optie. De omgeving hangt nog steeds in de rook van de grote bosbrand milen verderop en als ik tegen de avond over de rim loop, hangt ook deze grotendeels in de rook. De uitzichten zijn mistig; ik kan de overkant van het meer nauwelijks zien. Toch neem ik wat foto’s, waaronder deze.

Pretty OK, toch?!

You Might Also Like

 • erna van garderen 7 augustus 2015 at 07:17

  Zeker pretty oké.
  geheimzinnig ziet het eruit. Verder geen last van de rook? Lijkt me toch zwaarder ademen, zeker als er ook asdeeltjes in de lucht hangen.
  ook via diogenes een live verslag gekregen over de brand.
  knuf

  • Claire 10 augustus 2015 at 03:54

   Ik heb een past dagen een flinke kriebel in mijn keel gehad, naar nu is alles weer ok!

 • Greet 7 augustus 2015 at 08:13

  Mooie foto Claire!
  Spannende verhalen , ik kan me zo goed voorstellen hoe jij daar alleen rondloopt!
  Wat een avontuur !
  Ik ga zo naar de rommelmarkt van de feestweek in Santpoort , volgende weet nog 1 weekje vrij en voorbereiden op het nieuwe schooljaar …
  En ook weer starten met de ” kleine” wandelingen op zaterdag 😉
  Groetjes Greet

  • Claire 10 augustus 2015 at 03:52

   Goes om te horen dat de tijd ook in Nederland vliegt.. Wandel ze!

 • joep Kerkhoff 7 augustus 2015 at 19:07

  schitterde foto door gaan zo.
  wat een prachtige plaat

  • Claire 10 augustus 2015 at 03:54

   Dank je wel Joep!