Samenwerken

Over Reiske

Hoi, ik ben Claire en wandelen, kamperen en buitensport zijn dé onderwerpen waar ik enthousiast over ben en verhalen over deel op Reiske.

Reiske avontuurlijk bloggerHet liefst ben ik buiten te vinden, zowel in de zomer als in de winter. Alleen, met een groep vrienden of als vrijwillig reisbegeleider. Een wandeling in de Hollandse duinen, een langlauftocht in Scandinavië, een 4000 kilometer lange Pacific Crest Trail in Amerika, 800 kilometer dwars door de Pyreneeën of een tocht door Patagonië waar zoals verwacht niets naar verwachting ging… eigenlijk maakt het niet zoveel uit waar ik ben en wat ik doe; het levert mooie, eerlijke en inspirerende verhalen op. Lees in het blog Reiske@work meer over hoe ik een tocht plan en loop.

In de zomer van 2016 heb ik de Via Dinarica gelopen, dit is een nieuw lange-afstand-wandelpad van zo’n 1500 kilometer over de Balkan.

Ik mag met trots zeggen dat ik de eerste vrouw ben die deze trail van Slovenië tot Ohrid in Macedonië heeft gelopen!

Daarnaast schrijf over alles wat met buitensport te maken heeft, denk aan kleding, uitrusting, bestemmingen en meer. Zowel beginners als gevorderden weten Reiske.nl te vinden, dat zijn zo’n 1700 unieke bezoekers per maand.

Contact

Heb je interesse in een samenwerking? Neem contact met mij op via claire@reiske.nl of 06-26690220.

Reiske kiest bij voorkeur voor zo duurzaam mogelijk

Enkele voorbeelden

Via Dinarica SNP

Bergen Magazine

Ballkanvibe

Šar Planina wandelreisNivon wandelenGoed begin

Nivon Toorts
Op Pad Magazine
Mooie berichten
 • Lees meer Reiske avonturen op Op Pad. Hier blog 1, hier blog 2 en hier update 3.
 • Reiske@work
 • De Paklijst van… in Op Pad Magazine.
 • Voor SNP Magazine heb ik een artikel over de Via Dinarica geschreven.
 • Ik ben genomineerd voor de titel European Adventurer of the Year 2017
 • Adventurer Claire Leenen ‘Springt’ eruit door Nivon Natuurvrienden op de website en in ledenblad Toorts.
 • Voor Bergwijzer heb ik het artikel ‘Alleen de bergen in’ geschreven.
 • Ik ben een trotse finalist in de Balkanvibe Travelbloggers Contest met mijn artikel over het hiken van de Via Dinarica.
 • Ik heb een artikel geschreven over het gebruik van Spot.
 • Metro vroeg aan de travelbloggers van BlogSociety wat hun favoriete bestemming is. Reiske was één van de drie leukste! On- en offline publicatie op vrijdag 8 januari 2015.
 • Reiske haalt in 2015 niet de top 100 Reisblogs van de school van Reisjournalistiek, maar is wel één van de veelbelovendste reisblogs voor 2016. ‘Warm aanbevolen voor alle liefhebbers van LAW’s en The Great Outdoors’.
 • Sinds 2011 ben ik vrijwillig reisbegeleider voor Spring Reizen, een kleinschalige en duurzame reisorganisatie zonder winstoogmerk. Eén keer per jaar begeleid ik een avontuurlijke wandeltrektocht voor leeftijdsgenoten. Zo heb ik tochten op Corsica en Mallorca, in de de Alpujarras (Spanje) en in Cornwall, Bukovina (Roemenië) en Reinheimen (Noorwegen). Voor het zomerprogramma 2017 heb ik een kampeertrektocht door Šar Planina uitgewerkt. Lees hier het reisverslag ‘herfst in de Alpujarras’.