Wie schrijft die blijft

3 november 2015
Reiske met tent in Sierra Nevada

Ik heb ontzettend veel plezier gehad met het bedenken en schrijven voor Reiske. Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om te stoppen met bloggen. Achter de schermen krijg ik via de mail allerlei praktische vragen over het hiken van de PCT; genoeg stof om nog een paar blogs over te schrijven.  Ook ben ik na 4000km nog helemaal niet klaar met wandelen, kamperen en avonturen beleven. Sterker: er staat alweer een nieuwe reis in de planning!  Eind februari ga ik voor Spring Reizen een sneeuwschoentocht in Noorwegen begeleiden. Mocht je zin hebben om mee te gaan: meld je snel aan, want er zijn nog maar een paar plekken vrij! 

De komende tijd maak ik van dit blog een algemeen wandel-, kampeer- en hiking-blog. Je bent van harte welkom om mee te (blijven) lezen!

 • Reinhold Vink 3 november 2015 at 13:20

  Misschien zou eens wat willen schrijven over het volgende;
  – je voorbereidingen in NL, zoals Visum, uitrusting en tickets.
  – je aankomst in de VS en hoe je precies naar het beginpunt van de PCT gaat

  dank je.

  • Claire 3 november 2015 at 14:53

   Die onderwerpen staan inderdaad nog op mijn to-do-lijst 🙂

 • erna van garderen 3 november 2015 at 20:43

  Je gaat dus toch mee. Helemaal leuk. Blijf je wel volgen hoor. Kan me ook voorstellen dat je nog niet helemaal klaar bent.
  knuf
  (Begin ik maar weer mee :-))

  • Claire 4 november 2015 at 11:00

   Goed zo; lekker in training voor de Camino!

 • Jimmy 3 november 2015 at 21:44

  Superfijn dat je blijft schrijven..
  😉

  • Claire 4 november 2015 at 10:59

   Dank je wel!